Den andra längtan

Längtan efter andra barnet, sista pusselbiten

Grattis, eller så

Publicerad 2014-06-24 19:28:20 i Allmänt,

Kitty Jutbring har en dotter som är nästintill jämngammal med min dotter. Vi började fundera på syskon exakt samtidigt och av någon anledning slutade jag läsa hennes blogg när vårt första hemmaförsök misslyckades.. Komiskt nog hade vi ägglossning exakt samtidigt, hon slrev alltså om det i bloggen - jag är inte synsk! Hon blev gravid på andra försöket.. Inte jag. Precis som jag förmodligen kände på mig. 
 
Alltså... Att det finns folk som bara blir gravida sådär hux flux är något jag aldrig vänjer mig vid. Tanken på att hon kanske hinner föda sitt barn innan jag ens är gravid gör mig så förbannad. Jäkla skitkropp! Jag VILL INTE göra IVF igen...

Skämmes, folk!

Publicerad 2014-06-22 21:28:26 i Allmänt,

Att folk inte har så mycket skam i kroppen vet jag väl iofs, men jag skulle önska att folk helt ogenerat kunde sluta STIRRA på min mage. Herregud! Låt mig vara...
 
Jag ljuger fortfarande när folk, till och med min närmsta vän, frågar om syskonlängtan. Det är som att jag inte orkar öppna upp den där burken. Vill inte göra det verkligt än. 
 
Två veckor till semester nu!

Midsommarfirande

Publicerad 2014-06-20 11:04:42 i Allmänt,

Glad midsommar på er! Själv vaknade jag av att någon liten söt människa kräktes ner vår säng... Så ja, det blir en lugn midsommarafton hemma. Mannen passar på att måla fönster medan vi myser! Tråkigt att ställa in planer såklart, men ja, rätt skönt att vara hemma med. Jag har varit så ofantligt trött sista tiden..
 
Bara att börja räkna ner till nästa ÄL.
Kanske skulle man ge lillen i frysen en chans framöver ändå..

Om

Min profilbild

L

Mamma till en liten dotter som efter lång väntan kom till genom IVF. Har nu börjat längta efter ett syskon som skulle vara sista pusselbiten i våra liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela